тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-2,5''-60-СУПЕР ПРОФИ-02225-W-CO-CHM-ФИРЦА

Шифра:

630397

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 2.5'', должина на влакно 63 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.