тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-20 Х 15-ЕКОНОМИК-04302-UN-ФИРЦА

Шифра:

630360

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 20 см, должина на влакно 40-42 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.