тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-3''-70-СУПЕР ПРОФИ-02230-W-CO-CHM-ФИРЦА

Шифра:

630398

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 3'', должина на влакно 63 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.