тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-30 Х 15-ЕКОНОМИК-04303-UN-ФИРЦА

Шифра:

630361

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 30 см, должина на влакно 40-42 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.