тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-4''-80-СУПЕР ПРОФИ-02240-W-CO-CHM-ФИРЦА

Шифра:

630399

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 4'', должина на влакно 63 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.