тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-50-ХОБИ-04145-Ѕ-ФИРЦА

Шифра:

630353

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 50 см, должина на влакно 41 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.