тест верзија

ЧЕТКА ЛАК-60 Х 15-ЕКОНОМИК-04306-UN-ФИРЦА

Шифра:

630364

Опис:

четките се наменети за сите типови на бои со екстра квалитет
ширина на четка 60 см, должина на влакно 46-48 мм

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.