тест верзија

ЕЛЕКТРИЧНА ГРЕЈНА ПЛОЧА GPS-145,1000W, PROTEKNO-IT.

Шифра:

350012

Опис:

Ф=145 мм
Моќност=1000 W

Издвојуваме

производи издвоени само за вас од омилените брендови.